Nyírbátor

2023.05.28. 19:14

Lóerők Nyírbátor központjában

Az Amon Oliver Productions június 1. és 3. között Nyírbátorban forgatja új és rendkívül látványos közlekedésbiztonsági videóját.

A szokatlan környezet még izgalmasabbá teszi a készülő videót, és mivel a várossal közös szervezésben történik a forgatás, Nyírbátor lakói is a részesei lehetnek a folyamatnak, és találkozhatnak Ámon Olivérrel valamint Sturcz Antallal.

A videó főszereplője Olivér Mercedes C600 versenyautója, nem ez lesz viszont az egyetlen durva gép a három nap alatt, hiszen Kiss Norbi, Európa-bajnok kamionversenyző is elhozza a versenykamionját, de tiszteletét teszi még Michelisz Norbi túraautó-világbajnok is, valamint a Markom Racing több profi driftversenyzője. A csapat szeretné kimutatni a háláját Nyírbátornak, ezért június 3-án, a forgatás végeztével látványos autós bemutatót tartanak a város főterén 13.30 órától. A filmforgatás ideje alatt Nyírbátor területén szakaszos forgalomszabályozás várható – olvasható Nyírbátor hivatalos oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában