Nyíregyháza

2023.05.01. 15:15

Tűzoltóink elismerése

A tűzoltók napja (május 4.) alkalmából a Lakitelek Népfőiskola Kölcsey Házában átadták a Magyar Tűzoltó Szövetség által alapított elismeréseket.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Tűzoltószövetség javaslata alapján, Gróf Széchenyi Ödön emlékplakettet vett át Leskovics Zoltán tű. alezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltósági főfelügyelője. Szent Flórián emlékérmet kapott Dán Gábor, a Szakolyi Önkormányzati Tűzoltóparancsnokság és a Geszterédi Önkéntes Tűzoltó Egyesület parancsnoka, Kruppi István ny. tű. alezredes, a Geszterédi Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagja, valamint Takács István, az Ajaki Tűzoltó Egyesület titkára.

 

 Az elismeréseket Dobson Tibor tű. vezérőrnagy, a Magyar Tűzoltó Szövetség elnöke adta át. Az elismerésátadó rendezvényen Rubóczki Zoltán általános elnök képviselte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Tűzoltószövetséget. A díjazottaknak gratulál a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Tűzoltószövetség elnöksége, köszönjük eddigi munkájukat, további munkájukhoz kívánunk erőt, egészséget – tette közzé a szövetség.
Fotók: vármegyei tűzoltószövetség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában