Ingatlanbazár

2023.06.03. 07:00

A hét otthona: wellness részleg, moziszoba és luxus minden mennyiségben, a Báthory lakóparkban!

A Báthory lakóparkban kínált 387 nm-es okos ház elképesztő kuriózum a helyi ingatlanpiacon! Irigykedjen, fanyalogjon, lelkesedjen vérmérséklete szerint a most következő, 279 milliós otthon kapcsán!

“A Báthory lakóparkban csendes, nyugodt környezetben eladóvá vált egy luxus, modern stílusban épült, napelemmel ellátott okos ház. A ház kétgenerációs, külön szülői lakrésszel. A beépített bútorok, burkolatok, háztartási gépek mind felső kategóriásak. A nyílászárók elektromos redőnyökkel és szúnyoghálóval felszereltek. Fűtését és hűtését Daikin faincol, gázcirkó és egy gázzal üzemelő csodálatos kandalló biztosítja részben padló és radiátoros fűtéssel. A ház biztonságáról kamerarendszer és riasztó gondoskodik. 

A wellness részleg, ahol egy hatszemélyes jacuzzi és kombi szauna található igazi relaxációt nyújt. A kert teljesen parkosított, gyönyörű növényekkel, díszfákkal, öntözőrendszerrel ellátva. Pár percre a belvárostól, minden könnyen és gyorsan elérhető. Jöjjön, nézze meg és győződjön meg személyesen a galériás ház varázsáról és a még beépített sok extráról! […]” 

További hasonló otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában