Szatmárnémeti

2023.06.07. 18:19

Szatmárnémetiből Nyíregyházára

Az idén is sok látogatóra számítanak Szatmárnémetiből.

Sokan érdeklődtek a standnál

Forrás: Fotó: Nyíregyházi TDM

Népszerű úti cél Nyíregyháza a szatmárnémetiek körében. A Nyíregyházi Turisztikai Iroda ezúttal a Szamos-parti településen népszerűsítette a város egyedülálló attrakcióit, melyek iránt most is nagy volt az érdeklődés.

Szatmárnémetiből sokan már visszatérő vendégek a Nyíregyházi Állatparkban, valamint az Aquarius Élmény- és Parkfürdőben. Az újdonságnak számító látnivalók (a zenélő szökőkút vagy a világon egyedülálló Görögkatolikus Múzeum) is vonzónak bizonyultak.

– Többen már az elkövetkező hetekben Nyíregyházán terveznek üdülni, így örömmel fogadták az ingyenes turisztikai kiadványokat és a programajánlókat - mondta Furkóné Szabó Marianna, a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A turisztikai iroda ajánlására június 23-24-én mindenképp érdemes egy hosszú hétvégét eltölteni a városban. Ezekben a napokban ugyanis egymást követő estéken lesz Szent Iván-éji tűzugrás a Sóstói Múzeumfaluban, valamint Múzeumok Éjszakája a Kállay Gyűjteményben. Addigra újra megnyitja kapuit a Parkfürdő, és az állatpark is izgalmas élményekkel várja látogatóit. 

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában