Ibrány

2023.06.03. 19:00

Tiszavirág Séta- és Futónap

Első alkalommal rendezték meg Ibrányban a Tiszavirág Séta- és Futónapot, amelynek elsődleges célja, az egészséges életmódra való odafigyelés népszerűsítése volt.

Fotó: Asztalos Szilárd

Felnőttek és gyermekek egyaránt kimozdultak a négy fal közül, s a napsütötte vadregényes környezetben, egy vidám közösségben, mozgással töltötték a délelőttöt.

A tavalyi esztendőben verseny jelleggel megrendezett sporteseményt újra gondolva, a szervezők szerettek volna hagyományt teremteni, ezért nem volt kétséges, hogy idén is nekivág a mezőny az Ibrány-Nagyerdő - Tisza töltésig kijelölt távnak. A mostani napnak azonban az volt a különlegessége, hogy minden célba érkező nyertese lett a maga által választott és megtett távnak, hiszen ez a nap nem a versenyzésről szólt, itt mindenki győztes lett, aki rajthoz állt.

Bár a kora júniusi hőség próbára tette a résztvevők kitartását, mindenki teljesítette a 3,6 km-es séta-, illetve a 2,6 km-es, valamint 6,5 km-es futótávokat. A futás szeretete, egészségünk megőrzése, és a jó hangulat garancia arra, hogy a rendezvény jövőre is folytatódjon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában