Vakáció

2024.07.10. 11:20

A Szent Imre diákjai is Szigligeten nyaraltak

Szon.hu

A második turnus is remekül érezte magát

Forrás: a Szent Imre-iskola archívuma

A Szent Imre Katolikus Gimnázium, Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Kollégium, Óvoda és AMI diákjai újra felejthetetlen napokat töltöttek Szigligeten a nyíregyházi önkormányzat táborában. Az élménybeszámolókból idézünk:
„Az első nap: Én először voltam itt, ebben a táborban. Már az odaúton is éreztem, hogy milyen jó a közösség. Ezt a táborban sem éreztem másképp. A Balaton nagyon tetszett, de a mi kis családi közösségünk még jobbá tette”. (Papp Levente 8. b)
„A második nap: Meglátogattuk Sárváron a gyógyfürdőt. Sajnos nem volt napos idő, de így is tudtuk élvezni a kinti csúszdákat, medencéket. Délben megebédeltünk, aztán bementünk a fedett részbe, kiélveztük a termálfürdő melegét”. (Netri Vivien Zoé 8. a)
„A harmadik nap: A tapolcai tavasbarlangot tekintettük meg. Én Petivel és Bendegúzzal voltam egy csónakban. A csónakázás után kaptunk szabadidőt a tapolcai tónál”. (Jaczkó Ábel 6. b)
„A negyedik nap: Az időjárás miatt sajnos nem tudtunk elmenni a strandra. Délelőtt különböző sportokat próbálhattunk ki, mint például pingpong, röplabda és tollaslabda. Délután busszal elutaztunk a sümegi várhoz, ami lenyűgöző látványt nyújtott”. (Kiss Csenge 8. a)
„Egy idős házaspár és két fia sólymokat és Teodort, a kis baglyot hozta el nekünk, hogy megismerjük. A szigligeti vár tartogatott egyéb élményt számunkra”. (Szánthó Zsófia 6. b)
„Az ötödik nap: Régi „szentimrés” diáktársunk segített abban, hogy este 9 órától a „Szállj fel szabad madár!” című nemzeti koncertshow előadást meg tudjuk nézni”. (Baranyi Balázs 7. a) 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában