szon.hu PODCAST
2024.12.01. 11:30
Bekamerázott hűtő, hanggal irányított sütő: a jövő elkezdődött
A jövő vendéglátása elkezdődött, és amit tegnap annak hittünk, az már a múlté – ezt vallja Krivács András, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnöke, akivel arról beszélgettünk, hogyan alakítja át a digitalizáció a vendéglátást és a turizmust. Szó esett hamburgert készítő robotokról, bekamerázott hűtőszekrényekről, hanggal irányított sütőkről, és az is kiderült, hogy egy szállodatulajdonosnak miért fontos tudnia, mennyi ideig zuhanyoznak a vendégek.
szon.hu PODCAST
- Rémálom: egy egész madarat húzott ki a saját combjából
- Vakációra fel! Nyíregyháziak figyelem, kedvelt üdülőhelyekre indulnak tavasztól járatok Debrecenből
- A táplálkozás nem egy kémiai labor. Sok fogyókúrázó nem tudja ezt, ezen bukik el
- A téli szünetben is fontos a közösségépítés
- A Prima-díját nem teszi a fa alá, azt inkább felemeli
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre