Beat-lesz

2019.05.20. 12:08

Archív fotók és botrányos történetek

A Beat-lesz emlékkoncertjén számos meghökkentő és szívet melengető pillanatot élhet át a közönség.

A Beat-lesz zenekar

Hamisítatlan beatzene szól majd május 29-én a Városmajori Művelődési Házban. Este fél hétkor érdemes az intézmény környékén keresgélni a szórakozási lehetőséget, ugyanis akkor tartja emlékkoncertjét a Beat-lesz zenekar. A nyíregyházi csapat népszerű, számtalan koncerttel örvendeztette már meg a gombafejűek rajongóit, ám most kicsit másképp képzelik el a műsorukat. Rengeteg arc-hív fotó felvonultatásával és alig ismert vagy akár botrányt sem kerülő történetek segítségével tárják a zenekedvelők elé a valós Beatles-képet. Aki figyelni is képes a beatzene élvezete közben, még nyereményjátékban is részt vehet az este folyamán.

Vérbeli zenészek a színpadon

Császár Szabolcs, a formáció lelke fanatikus muzsikusként készíti a program prózai részét, míg Borúzs Gábort a képi háttér dicséri majd – természetesen mindkettőjüket a zenélés mellett. Ifjabb Borúzs Gábor is kiveszi a részét a nagyszabású produkcióból gitárjátékával, Turcsán András rutinos keze pedig a dobokat bűvöli majd. A billentyűket ezúttal szintén profi előadóra bízták: Csernák Tibort láthatja-hallhatja újra a városmajori közönség a színpadon.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában