Az időjárás sem tudta elrontani az emberek hangulatát

2019.05.22. 14:21

Mozgalmas tavaszi hetek

A programokat úgy szervezik, hogy minden korosztálynak jusson szórakozási lehetőség.

Mozgalmas kulturális események vártak az elmúlt hetekben Kálmánháza lakóira. A már hagyományos Nők hete programot az idén 3 napba sűrítették. Volt fürdőzés Debrecenben, a kézműves-foglakozáson harisnyavirágokat készítettek a gyermekek és a felnőttek. „Ketten a versben” címmel Lázár Balázs és Tallián Mariann színművészek előadásában különleges verses-zenés műsort láthattak az érdeklődők.

– Az előző évi sütiverseny sikerén felbuzdulva kerestük a sütimestert. Nagy sikere volt az LK Beat együttes ABBA-show-jának, ahol valamennyi korosztály nagyszerűen érezte magát. A Nők hetét bállal fejeztük be – tájékoztatta szerkesztőségünket Rákóné Imre Ágnes, a művelődési ház vezetője. – A báli műsorban fellépett a Nyírpazonyi Nők Klubja és Kazár Tíciána. A Nyírségi Intézményfenntartó Központ által szervezett Lashi Voja – Jókedv című zenés-táncos műsor révén a Nyíregyházi Művészeti Szakgimnázium fiatal művészei ismertették meg a nézőket a roma kulturális örökséggel április végén.

A tavasz harmadik nagy eseménye a majális volt: az időjárás sem tudta elrontani az emberek hangulatát.

KM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában