Kern

2019.08.15. 09:59

Lövölde tér a szabadtéri színpadon

Kern András nyíregyházi zenés estjéről a dalok mellett a humoros történetek sem hiányozhatnak.

Fantasztikus művészek szórakoztatják a nyíregyházi közönséget a Rózsakert Szabadtéri Színpadon augusztus 17-én, szombaton: 20.30-tól Kern András Lövölde tér című zenés előadásával várják a közönséget, az est vendégei Hernádi Judit és Hei­lig Gábor lesznek.

Legendás dalok

A Kossuth-díjas színművész első lemeze negyedszázaddal ezelőtt jelent meg, rajta az azóta legendássá vált Lövölde tér című dallal. A nyíregyházi előadáson a közönség hallhatja a népszerű régi dalok mellett az újabbakat is, így elhangzik – többek között – a Hé, ’67, a Pincér-rock, a Moszkva, a Te majd kézen fogsz és hazavezetsz, a Semmi baj – és persze nem marad el a Lövölde tér sem! És sok-sok történet, humor, ahogy azt már megszokhattuk Kern Andrástól.

Neves vendégek

Kern András többször is énekelt már Hernádi Judittal, sőt közös lemezük is jelent meg „Kernádi” címmel. A népszerű művésznő szólóban és duettben is szerepel majd a nyíregyházi előadáson. Természetesen a másik vendég személye sem véletlen: Heilig Gábor volt a zenei vezetője majdnem minden Kern-lemeznek, több dalának szerzője és szövegírója is. A mostani est zenei részének ő a zenei producere, a zenekar vezetője, a gitározás mellett pedig énekel is. A dalokat Gátos Iván zenekara kíséri.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában