Állva tapsoltak a végén

2019.09.12. 14:28

Az anyaságról tabuk nélkül

Szórakoztató jelenetek nőkről, akik humorral mesélnek a csodálatos anyaság kevésbé varázslatos élményeiről is.

Akik látták a 2016-os Vidor Fesztiválon, minden bizonnyal a mai napig nem felejtették el az Anyád kínja – avagy az anyaság és ami mögötte van című elő­adást Tallós Rita rendezésében. A Royal Orfeum fergeteges produkcióját szombaton este 7 órától bérletszünetben láthatja a Móricz Zsigmond Színház közönsége, Haumann Petra, Horváth Lili, Kisfalvi Krisztina és Oszter Alexandra főszereplésével.

Jelenet az előadásból
Fotó: szinhaz.hu, Rédei Ferenc

Négy eltérő típusú nő

A formabontó, zenés színházi előadás két részben, szórakoztató jelenetekben négy nőről szól, akik kellő humorral fűszerezve, tabuk nélkül mesélnek a csodálatos anyaság kevésbé varázslatos élményeiről is.

A hazai és külföldi blogbejegyzésekből összeállított darabban a nők igazolva látják a problémáikat mint anyák és nők. S a férfiak is beláthatják, hogy nem kizárólag az ő feleségük gondjait látják, hanem ez egy mindenkit érintő probléma. A darab üzenetét minden pillanatban humorba csomagolva és szellemesen előadva közvetítik, minden olyan helyzetet bemutatva, ami egy kisgyerekes család életében megtörténik a kicsi megszületésének pillanatától.

A négy remek színésznő eltérő típusú nőket alakít, de mindannyian ugyanazt szeretnék, hogy jó anyákká váljanak, aztán persze kiderül, hogy semmi sem úgy működik, ahogy elsőre vagy előre gondolták. „Akinek kisgyereke van, biztosan könnyesre röhögi magát…” írta a magyar­idok.hu, a vidoros közönség három éve állva tapsolt az előadás végén, és most is garantált a felhőtlen szórakozás.

KM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában