laskod

2019.09.28. 14:29

Őszi kiállítás a falu főterén

A kompozíciók megalkotásában a gyermekek is segítettek.

Ügyes kezek munkáját és fantáziáját dicséri az a terméskiállítás, amely Laskod település központjában látható. A falubeliek is megállnak megcsodálni a szép gyümölcs- és zöldségkompozíciókat, összeállításokat, amelyek megalkotásában maguk az óvodás és iskolás gyermekek is segédkeztek.

Van itt minden, amit csak elképzelni lehet! A szorgalmas falubeliek egész nyáron át művelték kertjüket, ahonnan a sok szép termést begyűjtötték, önkéntesen felajánlották, felhozták. A gyermekek pedig megtudják, hogyan alakul a termőföldtől az asztalunkig az élelmiszer útja.

Az önkormányzat földterületén munkálkodó szorgos kezek is megérdemlik a dicséretet, hiszen nyáron a forró kánikulai napokon is dolgoztak. Jóleső érzéssel látják a fáradozásuk gyümölcseit, amikből még az óvodai-iskolai konyhára is kerül, valamint a nyugdíjasok is fogyaszthatnak belőlük – tájékoztatta lapunkat Némethné Csubák Éva.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában