Nézz körbe 360 fokban!

2019.10.31. 08:22

360 fokos videó: Táncóra a nagytesóknak

A többgyermekes anyukáknak és csemetéiknek is kedvezett a rendhagyó program.

A nyíregyházi Lógjunk Anyuval babahordozós tánccsoport az őszi szünetben a nagytesókat is várta egy közösen eltöltött, mozgással és játékkal teli foglalkozásra.

– A legtöbb édesanyának nálunk több gyermeke is van: a kisebbel a hátunkon táncolunk, amíg a nagyobb óvodában, bölcsődében van – mondta el Magyar Nóra, a Lógjunk Anyuval Egyesület elnöke. – Az őszi szünetben egy olyan rendhagyó programot akartunk szervezni, ahol a nagyobbak is együtt táncolhatnak velünk, hiszen ők is velünk tartanak minden rendezvényünkön, és az otthoni táncgyakorlásba is rendszeresen beszállnak. Ezúttal csak velük foglalkoztunk, ők voltak a középpontban.

Az egyesület elnöke arról is beszélt, hogy több olyan koreográfiájuk van, melyet már a nagytesók is el tudnak táncolni, ám mivel olyanok is érkeztek, akik még nem vettek részt a Lógjunk Anyuval táncóráin, a program összeállításánál rájuk is gondoltak.

– Készültünk egy egyszerű koreográfiával, amely az újonnan csatlakozóknak sem okozott nehézséget – tette hozzá Magyar Nóra. – Ez egy rövid időn belül elsajátítható, kimondottan gyerekes tánc könnyű lépésekkel, laza kombinációkkal és fülbemászó dallamokkal.

A Lógjunk Anyuval tagjai 2018 tavasza óta jönnek össze rendszeresen együtt táncolni – azóta már rendszeresen vállalnak fellépéseket, és babahordozási tanácsokat is adnak az érdeklődő anyukáknak. Céljuk, hogy megmutassák: a gyermeknevelés mellett sem kell lemondani a mozgásról és a kikapcsolódásról.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában