Nézz körbe 360 fokban!

2019.12.07. 17:42

360 fokos videó: Sztárok a Vasutasban

Csak a vörös szőnyegen lehet látni annyi hírességet, mint amennyit a Vasutas Művelődési Házban bemutattak.

Többek között Beyoncé, Lady Gaga és ­Rihanna is megcsodálható extrém ruhakölteményekben az intézményben, persze nem személyesen, hanem egyedi textilbaba-kivitelben. A sztárfigurák Deák Andrea munkái, a Vasutasban Kreatív öltések címmel rendeztek be tárlatot az alkotásaiból.

– Az adventi időszakban mindig szép kiállítással készülünk az érdeklődőknek, mellyel ráhangolódhatnak a karácsonyra. Olyan alkotókat szoktunk megkeresni, akik valamilyen kézműves, kreatív, szépérzéket igénylő tevékenységben jeleskednek – mondta el Malamidesz Szilvia, az intézmény vezetője.

– A varrás szeretete visszanyúlik a gyermekkoromig, nagymamám ismertette meg velem az alapokat, mellette ültem éjjel-nappal. Rendkívül szépnek láttam a munkáit, és azt hiszem, már akkor eldöntöttem, hogy később komolyabban is szeretnék ezzel foglalkozni. Tizennyolc évesen Budapestre költöztem, ott éltem nyolc évet, és ezalatt nagyon sok impulzus ért, ami még inkább erősítette bennem a vágyat, hogy kifejezhessem magam valamilyen kreatív alkotásban – mesélte Deák Andrea arról, hogyan vált élete részévé a varrás.

Hozzátette: mindig is vonzódott a különleges tárgyakhoz, mindenben az egyedit keresi, ezért kezdett el babák tervezésével foglalkozni. Sokévnyi munka és rengeteg fejlesztés után alakította ki az ismert embereket mintázó babái stílusát. A kiállításon egy teljesen másik irányvonalat képviselő textilművek is helyet kaptak: Deák Andrea szerint a nyuszikkal a gyermeki énjét tudja megmutatni.

h2>Nézz körbe 360 fokban! A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában