Előadás

2019.12.27. 11:36

40! avagy véges élet

A darab a negyvenes kor tüneteit, az elmúlás első jeleit járja körül.

Egyszerre bensőséges és vicces az előadás

Az öregedést veszi górcső alá Stefanovics Angéla, Bánki Gergely, Keszég László és Mészáros Béla a 40! avagy véges élet című darabban, amit január 14-én, kedden 19.30-tól láthat a nyíregyházi Krúdy kamara közönsége a DEKK Színház és a Füge Produkció előadásában.

Komikus élni akarás

A darab a negyvenes kor tüneteit járja körül. Az elmúlás első jeleit, amikor előtör a sokszor komikus élni akarás. Ez az a pillanat, amikor az ember realizálja, hogy kevesebb van hátra, mint előre. Szexet akar, énekelni és fiatalabbnak tűnni a koránál.

Próbál egy családot üzemeltetni, és valahogy szembenézni azzal, hogy vannak olyan felnőttek, akik feleannyi idősek, mint ő, és esetleg már nem hallottak a kétkazettás magnóról.

Az előadást 2014-es bemutatója óta sikerrel játsszák országszerte. A kritikák szerint egyszerre bensőséges és vicces, a színészek lelkesedése és jelenléte pedig magával ragadja a nézőt is.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában