Nyíregyháza

2019.12.02. 09:09

Ketten az úton a Városmajoriban

Szerdán meglepetésvendégek is érkeznek az est főszereplőihez.

Látszólag valóban csak ketten ülnek majd a Városmajori Művelődési Ház színpadán az intézmény népszerű sorozatának következő vendégei, a Boronkay házaspár tagjai.

Miattuk, nekik köszönhetően azonban rengetegen járjuk Nyíregyháza képzeletbeli kulturális ösvényét. Boronkay Ferencné, Nyíregyháza Filharmónia bérleteseinek Ilikéje, a Prima díjas koncertszervező negyedszázada gondoskodik a muzsikarajongók klasszikus zenei élményeiről. Férje, Boronkay Ferenc ugyancsak kiemelkedő zenei képességekkel is rendelkezik, ám nevét a város televíziózásának nagykönyvébe írta be mint gyártás- és stúdióvezető.

Hogy e két, különösen elfoglalt személynek mikor és mennyi ideje jut egymásra, a hobbijaikra, a gyermekeikre és unokáikra, azt firtatják december 4-én 17 órától, miközben meglepetésvendégek is érkeznek az est főszereplőihez. A belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában