Tárlat

2019.12.18. 10:28

Lencsevégre kapta a természet szépségeit

A Kardos Áron természetfotóiból nyílt kiállítást tekinthetik meg az érdeklődők.

Kardos Áronnak (balra) igazi szerelem a természetfotózás

Forrás: nagykallo.hu

A mai rohanó világban kevés időnk van megállni és kicsit a körülöttünk lévő dolgokra figyelni, pedig rengeteg szépséget rejthet akár a közvetlen környezetünk is. Most ezt Kardos Áron fotográfus lencséjén keresztül csodálhatjuk meg, az ő képeiből nyílt ugyanis kiállítás a nagykállói Ratkó József Városi Könyvtárban. A tárlaton színekben gazdag képeken találkozhatunk a növény- és állatvilág témaköreivel, makro- és tájképeken elevenedik meg a természet minden szépsége.

Fontos szerep

– Közel tíz éve foglalkozom fotózással, mindenképpen a természetfotózás a fő szerelem számomra, de mindig vannak esküvők, családi fotózások, tablókészítések, tehát az egész területet lefedi a szenvedélyem – árulta el a fotográfus a nagykallo.hu-nak.

A tárlaton Csutkai Csaba nyíregyházi fotóművész a képek méltatása mellett a környezet megóvására is felhívta a figyelmet.

– A mai természetfotózásnak nagyon komoly szerepe van, mely abban rejlik, hogy hírt kell adnunk az eliparosodott, eldurvult világban arról, hogy miket kell óvnunk, ápolnunk. Látom azt a gazdagságot, azt a fejlődési folyamatot s azt a nagyon érzékeny emberi kép­alkotást, ami Áronban rejlik. Szeressük, védjük a természetet, mutassuk, mutasd meg a lelkedet ezekkel a képekkel másoknak, hadd lássák máshol is – olvashatók Csutkai Csaba szavai a nagykallo.hu közösségi oldalán.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában