Új album a rockbandától

2019.12.21. 10:05

Nyíregyházán dedikált a Tankcsapda – Pendrive-on is megjelent az új album

Egy ilyen alkalom kiváló lehetőség, hogy beszélgessenek a rajongókkal.

Nyíregyházán dedikáltak az együttes tagjai

Hosszú sorok kígyóztak az egyik nyíregyházi benzinkút bejáratánál csütörtökön. Az óriási érdeklődés persze nem a benzinárcsökkenésnek, hanem hazánk egyik legnépszerűbb rockzenekarának, a Tankcsapdának volt köszönhető. Az együttes a látványos Körszínpados Aréna Turné mellett egy dedikálósorozatot is indított, melynek zárlataként Nyíregyházára látogatott el az zenekar. Az új albumról és a dedikáló turné részleteiről Lukács László, a Tankcsapda frontembere mesélt lapunknak.

‒ A mostani dedikálás célja természetesen az új albumunk, a Liliput Hollywood népszerűsítése, de az is nagyon fontos számunkra, hogy a rajongókkal közelebbi kapcsolatba kerüljünk. Rengetegen kíváncsiak ránk, és persze mi is kíváncsiak vagyunk, hogyan tetszik az embereknek az új lemez. Egy ilyen alkalom kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy beszélgessünk néhány szót a rajongóinkkal. Örömmel tapasztaljuk, hogy nagyon sokan szeretik a Tankcsapdát, annak ellenére, hogy már 30 éve vagyunk a pályán – emelte ki a rajongókkal ápolt kapcsolat fontosságát a zenekar frontembere, aki azt is elárulta, hogy nemsokára a végéhez ér a Körszínpad Aréna Turné, melynek utolsó koncertje december 28-án, a debreceni Főnix Csarnokban lesz.

Sajátos atmoszférát teremt

‒ A turné állomásain teljesen más hangulatot teremtettünk, mint korábban, hiszen a körszínpados elhelyezés lehetővé teszi, hogy a közönség körülálljon minket. Nagyon látványos ez a forma, ami másfajta élményt nyújt nekünk és a rajongóknak egyaránt – ismertette a körszínpados koncertek előnyeit Lukács László, majd elmondta: az új album a szokványos CD mellett pendrive-on is megjelent, hiszen manapság már kevesen használnak lemezt, USB-bemenet viszont szinte mindenhol van.

MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában