szerelem vagy zene?

2020.01.11. 10:03

Friss kérdezz-felelek Lilivel

Laskai Lili, művésznevén Lil G újra várta közösségi oldalán a rajongók kérdéseit.

Fotó: Alexandra Csaki

A szabolcsi rapper szívesen tartja a kapcsolatot rajongóival az Instagramon keresztül: rendszeresen lehetőséget ad a követőinek, hogy kíváncsiskodhassanak egy kicsit. Ezúttal kifejezetten azt kérte, eddig még nem hallott kérdésekkel bombázzák.

A bejegyzésekből kiderült, hogy Lil G az első saját dalát 14 évesen szerezte, de emellett rengeteg verset is írt. Arról is vallott, hogy nehéz és fájdalmas volt elköltözni otthonról, és szerinte nem létezik vigasz arra a fájdalomra, amit egy apa nélküli gyermekkor jelent.

A zenét választaná

A rapper ezenkívül azt is elárulta, hogy a szerelem és a zene közül inkább az utóbbit választaná, kedvenc orosz dalai miatt elkezdte a nyelvet is megtanulni, illetve ha egy lakatlan szigetre kellene költöznie, csak a cicáját, Babszemet vinné magával, és nem bánta meg, hogy a mellkasára varratott egy dollárjelet, sőt akár még nagyobb méretben is el tudná képzelni.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában