Grecsó–Hrutka Tandem

2020.02.18. 12:27

Első évre fecske: tavaszt csempésznek a zord télbe

Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert lemezbemutatós és mesélős estje a Móricz Zsigmond Színházban.

Különleges kulturális élménnyel ajándékozza meg közönségét a színház világnapja alkalmából a nyíregyházi teátrum: Grecsó Krisztián és Hrutka Róbert Első évre fecske című előadását tűzi műsorára március 27-én 19 órától.

Az együttlét öröme

S hogy miért különleges? A Grecsó–Hrutka Tandem több, mint egy koncert és személyesebb, mint egy klasszikus színházi est.

A Tandem olykor zenekarrá egészül ki, hogy lebegtessen a hangzás, de a szívmelengető énekelt verseken túl megmarad a személyesség is: megrázó, felemelő és könnyed családi történetek szólítják meg egymást és a dalokat.

Mint egy olyan családi asztalnál, ahol három-négy generáció élvezi az együttlét örömét, és a régi adomák után dalt kíván a szív. Az Első évre fecske így csempészi be a télbe a tavaszt.

Egy olyan kiváló dalszerző, énekes-zeneszerzővel, mint Hrutka Róbert, aki színészlemezek tucatjai és lélekemelő filmzenék után most az akusztikus, játékosan rusztikus, mégis érett oldalát mutatja meg. Teszi ezt a mai középgeneráció kiemelkedő írójával, Grecsó Krisztiánnal, aki évtizedek után talált vissza az énekelt darabok segítségével a vershez, de aki ezen az estén sem hűtlen kedves formájához, a meséléshez.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában