Gasztronómia

2020.02.29. 19:06

Krivács András lett az év gasztronómusa!

Először rendezte meg a Turizmus Kft. a szakmai szövetségek díjátadóját az Utazás kiállítás hivatalos fogadásán: csütörtökön 15 szakember vehetett át elismerést a Budapest Marriott Hotelben.

Krivács András

Fotó: Sipeki Péter

– A Turizmus Kft. a turisztikai szakma elkötelezett partnereként hosszú évek óta vállalja, hogy nemcsak platformot teremt, hanem meg is szervezi a szakmai szövetségek legjobb szakembereit köszöntő díjátadó rendezvényt. Ez egy szép hagyomány, melynek továbbvitelét kiemelten fontosnak tartjuk – mondta Gál Pál Zoltán, a Turizmus Kft. ügyvezetője a díjátadón.

Nyolc éve ő az elnök

Kiosztották többek között az Év Fesztiválszervezője, az Év Idegenvezetője, az Év Turisztikai Tanácsadója, az Év Vendéglőse és az Év Gasztronómusa díjat is – ez utóbbit Krivács András, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség (MNGSZ) elnöke, a baktalórántházi Fenyves Szálloda és Konferencia Központ tulajdonosa vehette át. A szakember 8 éve vezeti az 52 éve működő gasztronómiai szervezetet. Ez alatt a szűk évtized alatt az MNGSZ az ország legnagyobb gasztronómiai szervezetévé vált, kétezres taglétszámukban az egyénektől a csúcséttermeken át a közétkeztetési vállalatokig sok mindenki, illetve minden megtalálható.

Krivács András
Fotó: Sipeki Péter

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában