VMK

2020.04.17. 07:40

Kultúrát közvetítenek, most éppen digitálisan (videó)

A jelen helyzetben a Váci Mihály Kulturális Központ sem tudja a megszokott módon biztosítani a kultúraközvetítést, de azon dolgoznak, hogy ebben a nehéz időszakban is sokszínű, érdekes tartalmakkal kedveskedjenek követőiknek.

Lukács Sándor, interjú

Fotó: Mudra László

Bíznak benne, hogy ismeretterjesztő anyagaik pozitív fogadtatásra találnak, ezért is indult el az intézmény YouTube-csatornája, de a Facebook-oldalukon is folyamatosan közzéteszik a digitális tartalmakat.

Folyamatosan készülnek az újabb videók, hamarosan kézműves-foglalkozás, elmetorna, képzőművészeti séta és egyéb, izgalmas tartalmak is elérhetők lesznek digitális formában.

A veszélyhelyzet miatt a csütörtökre meghirdetett Kossuth- és Jászai Mari-díjas Lukács Sándor önálló estje is elmaradt, ám a színművész videóüzenetben üzent a közönségnek Váci Mihály halálának 50. évfordulója alkalmából.

A kulturális központ bízik benne, hogy ősszel sikerül bepótolni az elmaradt előadást, és Nyíregyházán köszönthetjük Lukács Sándort.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában