Maradj Otthon! Fesztivál

2020.04.22. 08:41

Muri Enikő mesékkel és versekkel fesztiválozik

A Sugarloaf énekesnője is csatlakozott a kezdeményezéshez.

zema porcelán ékszerbemutató,

Fotó: Hámori Zsófia

A Maradj Otthon! Fesztivált néhány héttel ezelőtt azzal a céllal hozták létre, hogy virtuálisan elérhető programjaik segítségével otthon maradásra buzdítsák a közönséget. Az online fesztiválhoz napról napra csatlakoznak ismert személyiségek és előadóművészek, élő bejelentkezéseik alkalmával változatos témákban szórakoztatva az érdeklődőket.

Mesével és verssel készült

A kezdeményezéshez a nyíregyházi Muri Enikő is csatlakozott. Az énekesnő Ember Márktól és Fenyő Ivántól vette át a stafétabotot: egész héten minden délután 14 órától a Facebook felületén keresztül egy-egy bejelentkezéssel kedveskedik a közönségnek. Első alkalommal a nézők Hans Christian Andersen klasszikus meséjét, A kis gyufaárus lányt, valamint Kővári Anett A Föld üzenete című versét hallhatták a tolmácsolásában.

– Már több mint egy hónapja itthon vagyok, és próbálom feldolgozni ezt a nehéz helyzetet – mondta el a bejelentkezésben az énekesnő, s hozzátette: most nagyon fontos, hogy otthon maradjunk, és vegyük észre azokat dolgokat, melyekért hálásnak kell lennünk, például, hogy van mit ennünk és van fedél a fejünk fölött.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában