interaktív program

2020.05.14. 15:02

A hála üzenetei: online mondanak köszönetet

Zenészek és művészek is csatlakoztak a civil kezdeményezéshez.

Civilek mondanak köszönetet az egészségügyi dolgozóknak május 15-én, pénteken 18 órától a Facebookon. A hála üzenetei című online kezdeményezéshez csatlakoztak megyei zenészek, művészek is, akik aztán rögzítették gondolataikat – ezeket a rövid köszönővideókat láthatjuk, de bejelentkeznek a nyíregyházi vers­estek szervezői és szereplői is.

Régi emlékek, új kötet

A program vendége lesz továbbá dr. Szöllősy Tibor nyugdíjas ideggyógyász, aki a csernobili atomkatasztrófa után a térségben teljesített szolgálatot. A Nyírmadán élő doktor A kígyó önmagába mar címmel könyvet írt mindarról, amit akkor átélt.

Az interaktív beszélgetés során felidézi emlékeit, megosztja tapasztalatait a képernyők előtt ülőkkel, akik kérdezhetnek is a nyugdíjas ideggyógyásztól. Dr. Szöllősy Tibornak nemrégiben jelent meg legújabb, Álmait az ember… című kötete, amiről szintén megtudhatnak néhány érdekességet, akik csatlakoznak a közvetítéshez.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában