Nyíregyháza

2020.05.15. 11:37

Filmajánló – online

Az intézmény a filmkedvelőket sem hagyja tartalom nélkül.

Elmaradt a Hangemberek – a jegyvisszaigénylés határideje május 30-án lejár

Fotó: Újszínház

Mint ahogy arról már beszámoltunk, a Váci Mihály Kulturális Központban a Hangemberek című előadás a veszélyhelyzet miatt elmaradt. Az online vásárolt jegyek árát az Interticket automatikusan visszautalja, azoknak, akik más módon vásárolták meg a jegyüket, a visszatérítési igényüket május 30-áig kell jelezniük a https://www.jegy.hu/altalanosjegyvisszavaltas űrlapon.

Több elmaradt előadást (Valami csaj(ok), MÁZS-koncert, Magic Show, Máté Péter–­Cserháti Zsuzsa emlékkoncert) mindenképpen szeretnének megrendezni – az új időpontra automatikusan érvényesek lesznek a korábban megváltott jegyek, melyek megtartásával a látogatók az intézményt támogatják.

De természetesen annak, akinek az új időpont nem megfelelő, és akár online, akár más módon vásárolta jegyét, visszaváltják a belépőjét, ha május 30-áig jelzi ezt az igényét. Aki ezt nem teszi meg, annak automatikusan érvényes marad a jegye a későbbi dátumra.

Kedvcsináló előadás

Bár átmenetileg a Váci Mihály Kulturális Központ fenntartásában működő Krúdy Gyula Art Mozi is zárva tart, az intézmény a filmkedvelőket sem szeretné tartalom nélkül hagyni. Ennek jegyében elkészült az art mozi filmklubjának első online ajánlója.

A videóban dr. Drabancz M. Róbert, a Nyíregyházi Egyetem docense tart kedvcsináló előadást Corneliu Porumboiu A hegyek szigete című komikus, film noiros jegyekkel tűzdelt gengszterfilmjéhez. A kulturális központ a tervek szerint hetente jelentkezik majd filmes témákat boncolgató előadásokkal. A filmművészeti videó elérhető a VMKK Facebook-oldalán, valamint YouTube-csatornáján is.

KM

Borítókép: Elmaradt a Hangemberek – a jegyvisszaigénylés határideje május 30-án lejár | Fotó: Újszínház

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában