Zoárd-napi Sokadalom

2020.06.23. 10:33

A Csík Zenekar nyitja a Zoárd-napi Sokadalmat

Szeptemberre halasztották a hagyományosan június eleji naményi rendezvényt.

Elhúzza a nótánkat a Csík Zenekar Vásárosnaményban

A koronavírus-járvány miatt számtalan megyei minifesztivál és találkozó maradt el. A programszervezők az önkormányzatokkal közösen igyekeztek megtalálni a legjobb megoldást, s ahol csak lehetséges volt, új időpontban meghirdetni a hagyományos, sokak által szeretett és várt rendezvényeket. Ilyen a Felső-Tisza-vidék egyik legjelentősebb idegenforgalmi fesztiválja, a Zoárd-napi Sokadalom is, aminek eredetileg június 5–7. között adott volna otthont Vásárosnamény, mely szeptember 4–5-ére tolódott. Nyitókoncertjét a tervek szerint a Csík Zenekar adja, s a hagyományos felvonulást követően kirakodóvásárral várják a látogatókat. A rendezvény második napján a legkisebbeknek szeretnének kedvezni, őket szólítják majd meg azok a programok, melyekkel az elmaradt gyermeknapot igyekeznek pótolni, este pedig lovasszínházi előadásra hívják az érdeklődőket.

Családi nap a parton

Csak hajszállal közelebbi időpont az augusztus 21-ei, amikor is családi napot szerveznek Naményban. A Tisza-parti rendezvényen a Republic ad koncertet.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában