Luxemburg grófja

2020.06.25. 09:56

Egy bonyodalmakkal tarkított frigy története

A veszélyhelyzet feloldásával zöld utat kaptak a kulturális intézmények, pótolhatják az elmaradt előadásokat.

Luxemburg grófja

Elmaradt felnőttbérletes előadását pótolja a Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színház: július 3-án, pénteken 19 órától a Pesti Művész Színház Luxemburg grófja című nagy­operettjét láthatja a mátészalkai közönség.

Sir Bazil idős herceg szerelmes a fiatal Didier Angelába, az ünnepelt énekesnőbe. Feleségül is venné, de a társadalmi törvényekre is tekintettel kell lennie: nem házasodhat rangján alul, ezért arisztokratát keres, aki hajlandó Angélával rövid ideig tartó látszatházasságra lépni, hogy majdan előre megállapodott válásuk után ő köthessen házasságot vele.

Erre a célra kiválóan alkalmas René, Luxemburg grófja, aki félmillióért vállalkozik arra, hogy Angelát látatlanban feleségül vegye. Basil feltétele, hogy René nem láthatja a menyasszonyt, ám az operett törvényei szerint a fiatalok egymásba szeretnek, ami aztán sok bonyodalommal jár...

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában