koncert

2020.06.12. 07:37

Fesztiválozik a banda

Szeptemberben már biztosan színpadra lép az egyedi hangzású formáció.

A Kelet Brass Band zenéjét élőben hallgatni a legjobb, ezt eredményeik is jól mu­tatják, hiszen a rézfúvósok már több utcazeneversenyt is megnyertek. A különleges és nagyszerű bulihangulatot ­teremtő zenéjüket az ősz ­elején újra élvezheti a közönség.

A debreceni Nagyerdőben rendezik meg a Campus Eleven nevű rendezvénysorozatot augusztus 19. és szeptember 19. között, amelynek keretében tizenegy alkalommal várják különböző koncertekre az érdeklődőket.

Készül az új műsor is

A Kelet Brass Band szeptember 11-én lép fel az eseményen, és többek között olyan formációkkal és előadókkal osztja majd meg a színpadot, mint a Wellhello, az Irie Maffia, Krúbi, valamint a Barabás Lőrinc Live Act.

A Kelet Brass Band már nagyon készül a fellépésekre: mint ahogyan azt lapunkban korábban megírtuk, a banda tagjai a közelmúltban a közösségi oldalukon egy videóban mutatták meg, hogy a karantén utáni első próbájukon milyen lelkesen készítik az új műsorukat.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában