minek aludni, ha bulizni is lehet?

2020.07.30. 08:17

Bulikalauz: ezekre érdemes rápörögni

Augusztus első hétvégéje sok jó bulit tartogat. Ízelítőül: a Be Massive csapata pénteken Nyíregyházára látogat, de nem városnézésre készülnek – Blas, Metha (a képen) és Dave Wincent egy telt basszusokból, hipnotikus groove-okból épült zenei világba repítik el az Absolut közönségét.

Bulikalauz: ezekre érdemes rápörögni

Július 31., péntek

19 óra: Téren-nyáron

A nyíregyházi koncertsorozat péntek esti fellépője a Szívtiproll. Helyszín a városalapítók szobra melletti placc, beugró nincs.

21 óra: Mulatós páros

A vajai Anna pubban a mulatásé lesz a főszerep. A zenefelelősök: Ignácz Márkó és Rostás Szabika.

21 óra: Élő zene a Noxban

Felejthetetlen bulit kínálnak a Nox szervezői. A szintetizátor és mikrofon mögött: Hidegkuti Levente.

21.30: Countrykoncert

Felvirradt a hamisítatlan amerikai countrymuzsika és -életérzés szerelmeseinek napja, ugyanis a nyíregyházi Szmog Pubban a Long Dusty Road ad koncertet. A buli ingyenes.

22 óra: Be Massive Label Night

A melodikusoktól a koszos, sötét zenékig – ezt kínálja a nyíregyházi Absolut és a Be Massive csapata péntek éjszakára. A line-up is árulkodó: Blas, Metha és Dave Wincent neve garancia a minőségre.

Fotó: be massive records

Metha 17 éve hozta létre a brandet. A stílus nem, csak a minőség számít – ez volt a jelszó 2003-ban az akkor még Breakbeat Massive-ként szárnyait éppen csak bontogató csapat zászlaján. Az utóbbi több mint másfél évtizedben széles zenei skálán mozogva, de mindvégig underground üzemmódban olyan neveket hoztak el a rendezvényeikre, akik közül néhányan mára szupersztárok lettek: Charlotte de Witte, Sam Paganini, Innellea és Aether egytől egyig a bulijaikon debütáltak hazánkban, de a vendégeik között volt a Pig & Dan, Raxon, Oliver Huntemann, Undercatt, Moonwalk és Elite Force is. A Be Massive szigorú, mély hangzását telt basszusok, hipnotikus groove-ok és fémes minimalizmus jellemzi. Mindez meggyőző logikával párosulva a nyers, ősi technó és törtek fúziója.

22 óra: Missh a Barbizonban

A nyíregyházi szórakozóhelyen hazánk egyik legmegosztóbb előadója, Mr. Missh lesz a sztárvendég.

Missht lehet szeretni vagy nem szeretni, az azonban vitathatatlan, hogy rengetegen rajonganak a zenéjéért, videói milliós megtekintést érnek el a YouTube-on, közösségi oldalait több százezren követik. A Barbizon színpadát éjjel negyed egykor veszi be, előtte és utána a klub rezidensei, Mindcontrol és MattG pirítanak oda. A buli 16 pluszos.

Augusztus 1., szombat

17 óra: Sunset House Party vol. 2

A nyíregyházi Móricz Kert vendégei hideg italok kíséretében élvezhetik a naplementét és a legjobb bulizenéket. Utóbbia­kért ezúttal MattG és Ben Brewer felel. A belépés ingyenes, de érdemes korán érkezni, mert a létszám korlátozott.

18.30: Jazz-rock a szökőkútnál

Augusztusban is folytatódik a Zene Sóstón, a nyár utolsó hónapjának koncertjeit a Szüret Utcza nyitja. Belépő nincs.

20 óra: Emlékek éjszakája

Negyedik alkalommal érkezik a dombrádi Tisza-partra Magyarország egyik legkedveltebb múltidéző partisorozata, az Emlékek éjszakája, s ezzel újabb lehetőség nyílik a zenei időutazásra.

A kilencvenes és a kétezres évek legmeghatározóbb magyar és nemzetközi slágerei csalnak mosolyt az arcokra és repítenek vissza ebbe a csodás időszakba. Az emlékek felidézésében Peat Jr., DJ Szatmári és Jucus, valamint Spy the Ghost segítenek.

22 óra: Szombat esti show

A Barbizonban nincs megállás, szombat este ismét Showtime, a lemezeket Mess pakolja.

22 óra: Miniszoknyák éjszakája

Augusztus első szombatján rendezik a nyár legforróbb hangulatú buliját a nyíregyházi Mamma Miában. A hangulatról vérpezsdítő zenékkel Geczó, Fenyvesi, Viktor és Chad gondoskodik. Miniszoknyás lányoknak a belépés ingyenes. A meghívás húsz éven felülieknek szól.

22 óra: I Love Techno

A mátészalkai Club Passionben az elektronikus tánczene szerelmeseinek kedveznek szombat este. A ritmust Tekk diktálja.

23 óra: Salaton Bound Ugornyán

A nyár egyik legdurvább bulija várja azokat, akik szombat este a gergelyiugornyai Tisza-partot és a Malibu Beach Clubot választják. Kő kövön nem marad, hiszen érkezik a KatapultDJ, Tőtöttcigi és Belasco. Belépés 16 éven felülieknek és korlátozott számban.

Augusztus 2., vasárnap

18.30: Akusztikus zene

A Zene Sóstón vasárnapi fellépője a Képmás zenekar.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában