Térzene program

2020.07.15. 09:58

Vonósnégyessel folytatódik a Térzene

Komoly- és könnyűzenei darabok is felcsendülnek majd a szabadtéri rendezvényen.

A Volare Vonósnégyes tagjai modern slágereket is játszanak

Forrás: MW-archív

Fotó: PUSZTAI.Skapilali

A Térzene program következő állomásán a Volare Vonosnégyes koncertjét hallgathatják meg az érdeklődők Vásárosnaményban a polgármesteri hivatal előtti parkban július 17-én, pénteken 17 órától.

Az öt évvel ezelőtt alapított formáció tagjai a Debreceni és a Miskolci Egyetem Zeneművészeti Karán szereztek hangszeres- és kamaraművészi diplomát, jelenleg a Vikár Sándor Zenei Alapfokú Művészeti Iskola művésztanárai. Volare Vonósnégyes művészei szimfonikus zenekarban játszanak, a saját kamaraegyüttesüket azért alapították meg, hogy meghittebb és családiasabb hangultatú fellépéseket is vállalhassanak. A vonósnégyes gazdag és folyamatosan bővülő repertoárjában a nagy klasszikusok és napjaink könnyűzenei darabjai is megtalálhatóak. Műsorukban barokk, romantikus és modern dallamokat, valamint filmzenéket és musicaleket is hallhat a közönség: a tagok igyekeznek minden zenei stílusból a leghíresebb, legismertebb szerzeményeket kiválasztani.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában