Gálaműsor

2020.08.07. 11:50

Az operett ünnepe

A Budavári Palotakoncerten Dolhai Attila is színpadra lép.

Dolhai Attila a korábbi gálaműsoron

Forrás: BUDAVÁRI PALOTAKONCERT

Találkozások alcímmel rendezik meg idén nyáron az Oroszlános udvarban a Budapesti Operettszínház gálaműsorát.

A teátrum művészei ezúttal a 60 éve elhunyt Huszka Jenő és a 150 éve született Lehár Ferenc életműve előtt tisztelegnek, valamint bemutatkozik a közönség előtt a hatalmas külföldi sikerekkel büszkélkedő Jávorkai Brothers is. A Budavári Palotakoncertre augusztus 8-án 20.30-tól várják a közönséget.

Nagyszabású műsor

Az eseményen a kisvárdai születésű, Jászai Mari-díjas színész, musical- és operetténekes, Dolhai Attila is színpadra áll. A koncerten olyan sztárok szórakoztatják majd a közönséget, mint Fischl Mónika, Bordás Barbara, Lukács Anita, Lévai Enikő, Kiss Diána, Kalocsai Zsuzsa, Szendy Szilvi, Bojtos Luca, Homonnay Zsolt, Vadász Zsolt, Ninh Duc Hoang Long, Dénes Viktor és Laki Péter.

A gálán mikrofont ragad a műfaj koronázatlan királynője, Oszvald Marika, valamint két kolozsvári vendégművész, Hary Judit és Fülöp Márton is. Az est színvonalát az Operettszínház hatalmas, 80 tagú zenekara, énekkara és 16 táncost felvonultató balettkara emeli.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában