VIDOR

2020.08.25. 17:09

Videó: Akusztikus dallamok a belvárosban! A No Dress Code koncertjén jártunk

Az együttes már évek óta rendszeres vendége a fesztiválnak.

A VIDOR-on idén is színpadra lépnek a helyi zenekarok, hétfő délután a No Dress Code műsorát élvezhette a közönség a belvárosban, a Kossuth-szobor előtt.

– Mint minden koncertünkön, ezúttal is akusztikus feldolgozásokat játszottunk – mondta el lapunknak Várhegyi Tamás, a zenekar énekese és gitárosa. – Olyan előadók dalaival készültünk, akiket mi magunk is szívesen hallgatunk, így többek között a Kispál és a Borz, a Pál Utcai Fiúk, a Tankcsapda, Takács Tamás, Cseh Tamás és Dinnyés József legismertebb slágereit hallhatták tőlünk a fesztiválozók.

Saját dalokat írnak

Az énekes arról is beszélt, mivel sokszor lépnek fel a megyeszékhelyen, az új dalok gyakorlása mellett igyekeznek időről-időre megújtani feldolgozásaik hangszerelését, hogy minden alkalommal valami újat nyújthassanak a hallgatóságnak. A nyár folyamán többek között felléptek a Zene Sóstón koncertsorozatán, illetve Nyírbátorban, a Bátori Korzón is szórakoztatták a közönséget.

– Mint a legtöbb zenész, az elmúlt hónapokat mi is nehezen éltük meg. Általában nem sűrű a tavaszi koncert naptárunk, de amikor elkezdődött a nyári időszak, már nagyon hiányzott a megszokott pörgés, s alig vártuk, hogy végre játszhassunk – tette hozzá Várhegyi Tamás. – Annak idején pont a VIDOR előtt alakultunk, és az idén már ötödik alkalommal léphetünk fel a fesztiválon, nagyon szeretünk itt játszani.

A zenész elárulta, hogy bár a No Dress Code egyelőre csak feldolgozásokat játszik, hosszú távú terveik között szerepel, hogy saját dalokkal is jelentkezzenek. Addig is, minél többet szeretnének koncertezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában