Nyíregyháza

2020.09.10. 13:11

A koronavírus inspirálta a legújabb regényét

Fotó: MW-archív

Nemere István a legtermékenyebb hazai író, számos álnéven és szinte az összes műfajban alkotott már: dokumentumkönyveit, romantikus történeteit, krimijeit és misztikus témájú köteteit is élvezhette már az olvasóközönség. A szerző közösségi oldalán jelentette be rajongóinak, hogy elkészült legfrissebb, a sorban 733. kiadványával.

Változatos stílusok

A könyvet egy új néven, Karim Rezaként jegyzi. A Vírus neve: korona – A forradalmi gárda bosszúja névre keresztelt alkotás nem is lehetne aktuálisabb, hiszen mint ahogyan a címe is mutatja, középpontjában a koronavírus-járvány áll. A regényben az „iráni szerző” napjaink egy fiktív változatába kalauzolja el az olvasókat, melyben egyes szereplők azon dolgoznak a háttérben, hogyan tudnák a betegséget saját céljaikra felhasználni.

Az író nem sokat pihen, hiszen a közelmúltban több kötetet is kiadott: például Tucatnyi halál címmel kriminovelláit gyűjtötte egy csokorba, A kereszt városa a sci-fi kedvelőinek ígér egy kis kikapcsolódást, az Egyedül című kötetben pedig négy híres író és filozófus elképzelt elbeszéléseit vetette papírra.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában