Bátorligeti-ősláp

2020.10.09. 10:12

Az ősláp élővilágáról várnak gyerekrajzokat

Az alkotópályázatra négy különböző korcsoportban lehet nevezni.

Az idén ünnepeljük a Bátorligeti-ősláp Természetvédelmi Terület megalapításának hetvenedik évfordulóját. A születésnap alkalmából a Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság egy kreatív kihívással készül a gyerekeknek: a feladat olyan rajzok készítése, melyek bemutatják az ősláp növény- és állatvilágát.

Az alkotásoknak csak a képzelet szabhat határt, hiszen bármilyen technikával készülhetnek: rajz, festmény, kollázs, montázs, papírmasé, varrás vagy bármilyen más kézműves technika is használható. Az elkészült művekhez csatolni kell az alkotó nevét, életkorát, osztályát, elérhetőségét, iskolájának címét, illetve felkészítő tanárának vagy szülőjének nevét és elérhetőségét. Egy intézményből többek is beküldhetik munkájukat, de pályázóként csak egy művet fogadnak el.

Az alkotópályázatra négy különböző korcsoportban jelentkezhetnek a gyerekek: külön értékelik az óvodások, az alsó tagozatosok, a felső tagozatosok és a középiskolások rajzait. A pályamunkákat november 5-éig várják.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában