Móricz Zsigmond Színház

2020.10.29. 16:31

Hamarosan láthatjuk A Napsugár fiúkat

Hétfő este megtartották Puskás Tivadar jutalomjátékának olvasópróbáját a Móricz Zsigmond Színházban.

Fotós: DODO FERENC

A kaposvári Csiky Gergely Színház művésze, Mészáros Tibor rendezésében láthatja a közönség A Napsugár fiúk című előadást, a társulat a héten már elkezdte a közös munkát. Puskás Tivadar búcsújátékának bemutatóját december 5-én, szombaton 19 órától láthatja majd a közönség a Móricz Zsigmond Színház nagyszínpadán.

A fergeteges vígjáték érdekessége, hogy a régi pályatárs, Horváth László Attila szereplése mellett többek között „Pusi” fia, Puskás Peti, valamint Dallos Bogi is színpadra lép.

Fergeteges vígjáték

A Napsugár fiúk Neil Simon amerikai drámaíró és forgatókönyvíró műve, akit számos alkalommal jelöltek Oscar-díjra és Tony-díjra. A darabot Ungvári Tamás fordításában ismerheti meg a közönség.

Az előadás főszereplője Willie Clark, akit Puskás Tivadar alakít majd. Már eljárt felette az idő, ám ő tudomást sem akar venni a minduntalan pergő homokszemekről. A világot jelentő deszkák már rég kicsúsztak a lába alól, de ő mindezért másokat hibáztat. Pengeélre hányná az egész szakmát, ám haragjának kereszttüzébe leginkább egykori társa, Al Lewis került. Willie Clarkot talán már csak a düh tartja életben – ha a harag mérvadó lenne, örök életet garantálna számára.

A történet szerint Willie számára váratlanul felcsillan egy utolsó, nagy lehetőség a visszatérésre. Az aprócska csavar a sors részéről csupán annyi, hogy mindez akkor valósulhat meg, ha összeáll egykori partnerével – a dilemma pedig rekeszizmot szorongatóan fergeteges vígjátékot produkál.

KM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában