Becsúszó szerelem

2020.10.16. 15:30

Videó: Megjött az előzetes

Thuróczy Szabolcsot hamarosan elszánt focidrukkerként lát­hatjuk.

Ötvös András, Thuróczy Szabolcs és Gombó Viola Lotti a plakáton

Forrás: Vertigo Média

Egy közel kétperces kedvcsináló videó és egy vadonatúj poszter is érkezett a Becsúszó szerelem című filmhez. A hazai alkotásra már nem kell sokat várnia a mozirajongó közönségnek: a tervek szerint november 12-től vetítik majd az ország filmszínházaiban. A főbb szerepekben Ötvös András, Gombó Viola Lotti, Stefanovics Angéla, Rajkai Zoltán és Hajdu Szabolcs mellett a nyíregyházi születésű színművész, Thuróczy Szabolcs is feltűnik majd a vásznon.

Ultrát játszik

A történet egy fiatal fociszurkolóról, Gyuláról szól, aki párjával nagyon szeretne családot alapítani, de nem lehet saját gyermekük. Az örökbefogadás mellett döntenek, azonban Gyula folyamatosan balhékba keveredik barátaival, így elúszik ez a lehetőség is. Felesége így megegyezik egy várandós roma lánnyal, hogy nekik adja születendő gyermekét, ez pedig nem várt fordulatokhoz vezet.

A filmben Thuróczy Szabolcs egy mindenre elszánt drukkert és Gyula egyik barátját alakítja majd, aki csak tovább bonyolítja a többi szereplő életét.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában