Virtuózok V4+

2020.11.26. 10:27

Igazi tehetség Luca

A kisvárdai színész-énekes lánya a Virtuózokban mutatta meg hangját.

A Dolhai család az elődöntő felvételén

Forrás: MTVA

Fotó: Mate Krisztian

Dolhai Attila közösségi oldalán is megosztotta lánya, Luca produkcióját, amivel a Virtuózok legújabb évadában mutatta meg tehetségét.

A Budapesti Operettszínház művésze nagyon büszke tehetséges gyermekére, a bejegyzés szerint meg is könnyezte az előadást.

Pénteken folytatódik

Dolhai Luca a Virtuózok V4+ magyar válogatóján Alessandro Scarlatti olasz barokk zeneszerző Giá il sole dal Gange című művéből adott elő egy részletet, amivel hatalmas sikert aratott. A zsűri egyik tagja, Kesselyák Gergely Liszt Ferenc-díjas karmester, operarendező úgy fogalmazott: a fiatal lány olyan tisztán énekel, hogy ez a legnagyobb művészek között is ritkaság.

A Magyar Televízió komolyzenei tehetségkutató műsora az idén az országhatárokat is átlépi. A hazai elődöntőből négy tehetséges fiatal – ­Schmalzl Ella, Patkós Maja, Rozsonits Ildikó és Abou­zahra Amira – jutott tovább, akik Lengyelország, Szlovákia, Csehország és Szerbia zenészeivel mérhetik össze tudásukat. A középdöntő adásait november 27-étől vetítik.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában