Biri

2020.12.23. 17:30

Karácsonyra időzített dal

A videómegosztón szerdán csendül fel először a feldolgozás.

Kádár Szabolcs János a költészet napjára karanténkompatibilis feldolgozással készült, ezúttal pedig a karácsony ihlette meg. A tavaszi dalt Biriben, a szüleinél alkotta meg: a felesége volt az operatőr, ő énekelt, vokálozott, kevert és vágta is az anyagot. Az volt az első ilyen jellegű munkája. Ezúttal az ünnepre időzítette az alkotását

Újjászületés tavasszal

– Az egész éves viszontagságok bennünket, színész-énekeseket sem kíméltek, de nem esünk kétségbe, dolgozunk, és egy jobb jövőben bízunk. Van több tervem is: készül egy saját dalom, amit tavasszal jelentetünk meg Újjászületés címmel, de addig is elkezdtem az egyetemi tanulmányaimat.

– A Szegedi Tudományegyetem Bartók Béla Művészeti Karán magánénekesnek tanulok, mindemellett karácsonyra egy feldolgozással kedveskedtem a közönségnek, a dalt a Youtube-csatornámon osztom meg december 23-án 17 órától – említette Kádár Szabolcs János, aki tizenhárom éve végzett a nyíregyházi Zrínyi-gimnáziumban, ahol az Arany János Tehetséggondozó Programban vett részt.

Előtte Biriben a Jókai Mór Általános Iskolában Béni Gyöngyi színi foglalkozásain sok pozitív impulzust kapott, a középiskolában pedig dr. Bánhídiné Maróti Magdolna dicsérte a hangszínét – nagyon szeretett a Hang-Szín Musical és Színitanodába járni.

Az érettségi után felvették a Budapesti Operettszínház és a Vasutas Zeneiskola által működtetett Pesti Broadway Stúdióba, majd tagja lett az Operettszínház társulatának. Kipróbálta magát az X-faktor tehetségkutató műsorban, ahol a legjobb 24 közé jutott. Ezúttal a karácsonyi feldolgozásával hívta fel magára a figyelmet.

LTL

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!