Online előadás

2021.01.23. 12:26

Odaképzelik a közönséget

Ismét egy darabban szerepelnek a megyei kötődésű művészek, Gubik Petra és Dolhai Attila.

KM

Gubik Petra és Dolhai Attila a Család-barát magazin vendégei voltak

Forrás: MTVA

Gubik Petra és Dolhai Attila volt a vendége nemrégiben a Duna televízió Család-barát magazinjának. A megyei kötődésű művészek együtt játszanak a Budapesti Operettszínház készülő, Nine című darabjában.

Dolhai Attila – aki január 7-én ünnepelte negyvennegyedik születésnapját – elmondta: közönség elé még nem léphetnek, de a színház próbatermeibe és színpadára már igen. Megkezdődtek a próbák, tanulják a dalokat, hogy kész előadással várják a publikumot, ha végre megnyithatja kapuit a teátrum.

Bemutatók az online térben

– Az elmúlt időszak nehezebb volt, de megtaláltuk a módját, hogyan adhatunk a közönségnek: online stream műsorokat készítünk, így mutattuk be Kiss Csaba rendezésében Boris Vian Tajtékos dalok című revüjét – árulta el Gubik Petra. Az ajaki színésznő hozzátette: most ugyan nem játszhatnak élőben közönség előtt, hiányzik az interakció, de odaképzelik a széksorokban ülőket.

Az István, a király december 19-én már bemutatkozott a virtuális térben, de januárban ismét megtekintheti az Operett Online közönsége, ahogy a János vitézt és az Abigélt is.

Az első lépés

Dolhai Attila szólólemeze tavaly ősszel jelent meg Ge­nezis címmel, amiből ízelítőt is kaphattak a Család-barát magazin nézői, de a múlt év végén Gubik Petra is bemutatta első önálló dalát. Mint azt elmondta: a vírus miatt olyan dolgokra is maradt ideje, amikre a normál hétköznapokon nem. Az ünnepek előtt engedett a belső hangnak, így született meg a Nem kérek semmi mást című dal, melynek ő írta a szövegét. Ez az első lépés a saját lemezhez vezető úton.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában