Utolsó érintés

2021.01.06. 07:42

Újabb dalt gondolt újra a két zenész

Nagy Szilárd és Ragány Misa ezúttal egy Edda-­slágert gondolt újra.

KM

Ragány Misa és Nagy Szilárd új dalát már csütörtökön

Forrás: A zenészpáros archívuma

A koronavírus-járvány áldozataira emlékezik legújabb dalában a kisvárdai zenészpáros, Nagy Szilárd és Ragány Misa: az Edda Művek egyik legnagyobb klasszikusát, az Utolsó érintés című slágerét gondolták újra. A hangszerelésében és szövegében is új köntöst kapott, Eltévedt szép világ című szerzemény videóklipjét január 7-én, csütörtökön 17 órától láthatja a közönség.

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR1YnrhXUvfiVX6zyq9XMOcoWdMrStl4_5XWKtGHEvQTsBcQvRLCTRo_qwQ&v=kTE1WHLvRxs&feature=youtu.be

Együtt éneklik

– Nem vagyunk egy klasszikus feldolgozás-zenekar, de ha Pataky Attila felajánlja nekünk, hogy feldolgozhatnánk egy Edda-slágert, arra nem mondhatunk nemet. Hatalmas megtiszteltetés ez számunkra, és büszkék vagyunk rá, hogy ránk esett a választása, hiszen eddig még senki sem dolgozta fel egyetlen nótájukat sem – mondta el Misa, aki szerint a dalválasztás mindhármuknak szinte természetes volt.

– Óriási Edda-rajongók vagyunk mindketten, és szinte missziónknak éreztük, hogy továbbvigyük a régi nagy legendák dalait. Az Utolsó érintés 2020 nem csak ezért mérföldkő számunkra, hanem mert Attila is velünk énekel és szerepel a klipben. Ez szinte még most is felfoghatatlan számomra – emelte ki Nagy Szilárd.

– Eddig nem dolgoztam még senkivel ilyen típusú munkában. Számtalan megkeresés érkezett a több mint negyven év alatt, de eddig mindenkinek nemet mondtam. Amikor azonban megismertem a fiúkat, tudtam, hogy sikeres lesz a közös munkánk. A szöveg átírását is teljesen rájuk bíztam, arra biztattam őket, hogy tegyék bele magukat. Az új szöveg az első sortól az utolsóig valóságos, és nagyon szeretem – hangsúlyozta Pataky Attila.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában