Farsang

2021.02.16. 16:06

A legek farsangja a Színiben

A nyírpazonyi iskolában rendhagyó rendezvényt tartottak.

KM

A pandémia idején a nyírpazonyi Színi Károly Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában rendhagyó farsangi rendezvényt szerveztek.

Élőben közvetítették

– Fontos volt, hogy valamilyen formában az idén is meg tudjuk rendezni a farsangi mulatságunkat, ezzel egy kis vidámságot, színt csempésztünk a tanulók életébe – jegyezte meg dr. Bárány János intézményvezető. – A diákok reggel a farsangi jelmezükben érkeztek az iskolába, és viselhették azt egész nap. Délelőtt az iskolarádión keresztül megtartott tombolasorsoláson sok tárgynyeremény talált gazdára, ezek nagy részét a szülők ajánlották fel. Ebéd után kezdődött a farsangi felvonulás. A járványügyi helyzet miatt osztályonként mutatták be az egyéni jelmezeket az iskola színpadán. Az iskola többi tanulója sem maradt le a műsorról, ugyanis a saját osztálytermükben live streaming közvetítés segítségével élőben láthatták a társaik jelmezeit, amit az interaktív táblákon és a paneleken vetítettek ki.

– A nagyszámú beöltöző diáknak köszönhetően az alsó tagozatban tíz, a felső tagozatban hat kategóriában hirdettünk eredményt. Például díjaztuk a legkreatívabbat, a legmókásabbat, a legijesztőbbet és a legmunkaigényesebb jelmezt is. Pluszmeglepetésként a jelmezbe öltözött pedagógusok között is kihirdettünk egy különdíjast.

KM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában