Kelet Brass Band

2021.02.19. 16:42

Nehéz időszak ez

Többen kiléptek, de így is fellépésre készen áll a zenekar.

KM

A Kelet Brass Band a nehézségek ellenére is új dalokkal készül

Forrás: Pusztai Sándor

Fotó: PUSZTAI.Skapilali

A Kelet Brass Band tagjai közül is többen elhagyni kényszerültek a zenei pályát, és a megélhetésük érdekében egyéb munkakörben kell helytállniuk jelenleg.

Új dalokon dolgoznak

– Több tagunktól el kellett búcsúznunk az elmúlt időszakban. Sajnos, a jelenlegi helyzet nem teszi lehetővé az egészséges fennmaradást. Szerencsére a zenekarunk magja megmaradt, de vannak zenészeink, akikből a járványhelyzet miatt kamionsofőrök, futárok vagy éppen óraadó tanárok lettek. Nem türelmetlenek vagyunk, csak muszáj valamiből fenntartani magunkat, ezért olyan dolgokat csinálunk, amikről mindeddig azt gondoltuk, nem lesz rájuk szükségünk – mondta el társlapunknak, a Hajdú-bihari Naplónak a zenekar frontembere, Koi Gergő.

– Otthon most is dolgozunk a helyzettől függetlenül, gyártjuk a saját dalokat, és készülünk egy teljes album kiadásával is, amelyen legalább négy-öt saját szerzemény mellett feldolgozások is szerepelnének. Ez a kezdeményezésünk egyedülállónak mondható, és reménykedünk benne, hogy mihamarabb meg is tudjuk valósítani – tette hozzá.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában