Pályázat

2021.02.25. 11:44

Rajzokon Berg Judit csodás világa

A diákok szabadon választott technikával készíthetnek illusztrációt az író műveihez.

KM

Berg Judit

Fotó: Kenéz Kíra

A megyei könyvtár pályázatot hirdetett a megyében élő alsó és felső tagozatos általános iskolások részére Berg Judit világa címmel. A diákok az író bármelyik művéhez készíthetnek illusztrációt szabadon választott technikával. Egy pályázó legfeljebb három munkával nevezhet.

Berg Judit
Fotó: Kenéz Kíra

Online kiállítás

Az alkotásokról készült nagy felbontású, jó minőségű fotókat március 31-éig kell elküldeni az [email protected] e-mail-címre a mű címével, a pályázó nevével, életkorával, osztályával, iskolájának nevével, pontos címével és elérhetőségeivel együtt. A beküldött képeket szakmai zsűri bírálja el, a legjobbnak ítélt hetven alkotást online kiállításon mutatják be a megyei könyvtár Facebook-oldalán április 12-én. A kategóriánként legtöbb szavazatot gyűjtő pályaművek készítői különdíjat kapnak. Az eredményhirdetés április 26-án lesz a 48. Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Gyermekkönyvhónap programjának részeként.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában