Nyíregyháza

2021.05.16. 14:00

A Bogáncsvirággal indul a szabadtéri szezon

KM

Bérletpótló előadásokkal indul a szabadtéri színházi szezon Nyíregyházán. A Rózsakertben május 20–21–22-én 19.30-tól a Junior Prima díjas Göttinger Pál Bogáncsvirág című krimijét láthatja a Móricz Zsigmond Színház elsősorban bérletes közönsége, de korlátozott számban jegyek is válthatók a darabra. A kétrészes produkciót egy, a szabadtéri színpadon kialakított, 150 férőhelyes és fedett kamaranézőtéren mutatja be Fodor Boglárka, Tóth Károly, Illyés Ákos, Pregitzer Fruzsina, István István és Tar Dániel.

A történet főhőse Fiona, aki nem gyerek már, de eddig halogatta a felnőtté válást, ám elveszíti a szüleit egy balesetben. Az apja holmijai között különös iratokra bukkan – kiderül, hogy birtokokat örökölt a világ végén. Nekiindul hát, hogy felfedezze magának a helyet, amelyről azelőtt sosem beszéltek neki. Lassacskán világossá válik számára, hogy egész eddigi életében hazudtak neki, a megbolygatott múlt pedig felkavarodik, és hamarosan az életét fenyegeti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában