Pink & The Pantherst

2021.05.18. 07:59

Virtuális koncert

A Pink & The Pantherst saját szerzeményeit prezentálta a közönségnek.

KM

Forrás: A zenekar archívuma

Az együttes a közmédia Kulisszák mögött című műsorában adott koncertet, amely már online is visszanézhető. A Pink & The Pantherst A Dal 2021 színpadáról is ismerheti közönség, ahol a Sodor a szél című produkciójukkal versenyeztek.

Rózsaszín párducok

Az együttes 2017 novemberében alakult, a tagok egy része a Kőbányai Zenei Stúdió tanulójaként találkozott. Szabó András, a banda tiszalöki frontembere a műsorban elmondta: a Pink & The Panthers előtt már játszott néhány zenekarban, azonban ebben az együttesben érezte azt, hogy énekesként kiteljesedhet, hiszen dalaikban nem korlátozzák le magukat egyetlen műfajra, számos stílust ötvöznek.

A zenekar billentyűse, Pink Edvárd hozzátette: a koncertfelvételen csak a saját szerzeményeiket játszották, egyetlen kivétellel: ugyanis a formáció neve miatt kihagyhatatlannak érezték, hogy eljátsszák a Rózsaszín párduc jól ismert betétdalát – persze, a saját verziójukban.

KM

A Pink & The Panthers koncertje már visszanézhető az interneten

Fotó: A zenekar archívuma

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában