Júliusban már koncertezhet

2021.06.08. 07:42

Hetekig nem énekel egy betegség miatt

Dolhai Attilának a műtét után pihentetnie kell a hangszálait.

KM

A színész most a gyógyulásra koncentrál

Forrás: VG-Archív/Kallus György

Kés alá feküdt Dolhai Attila: az orvosok a jobb hangszalagján polipot találtak, melyet műtéti úton kellett eltávolítani.

A kisvárdai színész-énekes közösségi oldalán egy videóban mesélt erről a közönségnek, hogy megmagyarázza, miért nem áll színpadra a következő időszakban.

A színész most a gyógyulásra koncentrál
Fotó: VG-Archív/Kallus György

Júliusban már koncertezhet

A bejelentkezésből kiderült, hogy orvosi tanácsra a beavatkozás után hat hétig pihentetnie kell a hangszálait, így néhány fellépését le kellett mondania, illetve elhalasztani egy másik időpontra.

Például a korábbi tervekkel ellentétben a 100 Tagú Cigányzenekar gödöllői koncertjén sem lehet ott június 18-án, de a szeptemberi keszthelyi közös előadásukon szerencsére már énekelhet.

Dolhai Attila arról is beszélt, hogy két hét gyógyulás után otthonában már gyakorolhat és készülhet, persze csak óvatosan. A műtét után először július 17-én Simonpusztán lép fel egy gálaesttel a III. Érdi Vágtán, illetve Balatonfüreden Janza Katával ad egy közös koncertet a Balaton Szabad­idő és Konferencia Központ szabadtéri színpadán.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában