Mi, nyíregyházi sóstóiak

2021.06.25. 08:50

Koncertek, tánc, játszóház

A sóstói rendezvényen több nyíregyházi zenekar is húrok közé csap.

A Pandóra Projekt először áll színpadra a szabolcsi megyeszékhelyen

Fotó: Herceg Orsi

„Mi, nyíregyházi sóstóiak” címmel családi napra várja az érdeklődőket a Nyíregyháza-Sóstói Református Egyházközség június 26-án, szombaton a Milleniumi Református Templom udvarán. A látogatókat 11 órától egy ökumenikus istentisztelet várja, majd déltől megnyitó ünnepség és egy „gasztronómiai utca” bemutatása.

Zene egész délután

A délután folyamán több programmal is készülnek a szervezők. A népi hagyományok kedvelői 12.20-tól a Szabolcs Néptáncegyüttes műsorát élvezhetik, majd egész délután koncerteken szórakozhatnak a résztvevők. A legkisebbeknek kedvez 13 órától a Vidám Manók együttes, majd 14 órától a Pandóra Projekt először mutatkozik be Nyíregyházán.

A zenekedvelők 15 órától a Szívtiproll zenekar műsorát hallgathatják meg, majd a klasszikus rockzene szerelmesei 16 órától a Queen Forever Tribute Band zenészeinek tolmácsolásában idézhetik fel Freddie Mercury legendás együttesének világhírű slágereit.

A családi nap azoknak is nyújt kikapcsolódási lehetőséget, akik egy népi játszóházban, vagy egy kézműves vásáron szeretnék eltölteni a szabadnapjukat. A belépés ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában