Szorgalmatos

2021.06.15. 19:00

Szabadtéri koncertek lesznek a községben

KM

A kormányablakbusz Szorgalmatos lakóinak életét segíti majd június 15-én 8.30-tól 11.30-ig. A településen élők intézhetik többek között a személyi igazolvánnyal, az útlevéllel, a jogosítvánnyal, a lakcímbejelentéssel, a diákigazolvánnyal kapcsolatos ügyeiket.

A szorgalmatosi önkormányzatnál is lesz lehetőség arra a nyáron, hogy diákmunkát végezhessenek a 16–25 év közötti tanulók. A tervek szerint júliusban is négy, valamint augusztusban is négy fiatal töltheti el a szünidő egy részét a hivatalban vagy valamelyik önkormányzati intézménynél. A fiatalok archiválással, ügyiratrendezéssel foglalkoznak a polgármesteri hivatalban, illetve az önkormányzati konyhán segítenek.

A település sikeresen pályázott az Előadó-művészeti szervezetek többlettámogatása programra, amelyben 7,5 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Térzene Program megvalósítására: a Filharmónia Magyarország Nonprofit Kft.-vel együttműködve több alkalommal is szabadtéri koncert lesz a községben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában