Ajak

2021.07.13. 09:54

Gubik Petra bejárja az országot a nyáron

A színésznő musicalekben, online előadásokon és koncerteken is fellép majd.

KM

Gubik Petrát a nyár végéig hetente többször is láthatja a közönség az ország különböző pontjain. Az ajaki színész-énekesnő közösségi oldalán összefoglalta az érdeklődőknek, hogy a következő másfél hónapban hol és milyen előadásokban szerepel majd.

Sűrű a program

A bejegyzés szerint legközelebb július 17-én és 18-án áll majd színpadra a Szegedi Szabadtéri Játékokon, a Puskás, a musical Klárájaként. A Vasárnap mondd el! monodráma főszerelőjeként július 21-én, szerdán 20 órától egy online közvetítésben játszik, majd a hónap utolsó péntek és szombat estéjén a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, a Hegedűs a háztetőn című darabban találkozhatnak vele a rajongók.

Szabó P. Szilveszter és Gubik Petra a Puskás-musicalben
Fotó: puskasmusical.hu

Augusztus elején Nagyatád, Szolnok, Jászberény, Nagykőrös és Sajgótarján is szerepel úti céljai között – utóbbi három helyszínen a Tanulmány a nőkről című előadásban szerepel. A Puskás Ferenc életét feldolgozó musicalt több alkalommal is műsorra tűzik a nyár végéig az Erkel Színházban, augusztus 24-én, kedden pedig az A38 Hajóban ragad mikrofont a Müller Péter Sziámi And Friends-koncerten.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában