Őszi búcsúkoncert

2021.08.19. 10:06

„23 évet a zenekarban töltöttem, ezért is volt nehéz meghozni ezt a döntést, hogy elhagyom a színpadot”

A zenekar már nem sokáig áll színpadra a jelenlegi felállásban.

KM

Az Alvin és a Mókusok az egyik koncertjükön

Forrás: A zenekar archívuma

Szeptember 4-én egy nagyszabású műsorral búcsúztatja el basszusgitárosát a nyíregyházi punkzenekar, az Alvin és a Mókusok. Az együttes a fővárosban, a Barba Negrában 20 órától lép színpadra.

– Az életem nagyobb részét, huszonhárom évet a zenekarban töltöttem, ezért is volt nehéz meghozni ezt a döntést, hogy elhagyom a színpadot. Az életem egy új korszakába léptem, sok minden történt mostanában velem és szeretném más területen is kipróbálni magam – írta korábban közösségi oldalán Csoma Viki.

Megvan az utódja

A zenész arról is írt, hogy hihetetlenül szerencsésnek érzi magát, amiért „Magyarország legjobb zenekarában” játszhatott.

– Rengeteg szeretetet kaptam és sok jó embert ismertem meg. Hálás vagyok mindenért! Szeressétek őket, mert baromi jók. Rajongóból lettem bandatag, és most újra rajongó. Úgy érzem, megtaláltuk a méltó utódom, róla is hamarosan informálunk titeket. Nagyon sok sikert kívánok nekik, megérdemlik – tette hozzá.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában